Projectbegeleiding

Projectbegeleiding

Ben jij bezig met een verbouwing, ga je een huis bouwen, heb je een nieuwbouwwoning gekocht, of ga jij voor een maatwerk interieur? Kies dan voor projectbegeleiding van LEAD

Door op tijd een projectbegeleider in te schakelen, heb je niet alleen kennis in huis maar ook een rechterhand. Wij nemen als projectbegeleider veel werk uit handen. Hierdoor heb je hebt minder zorgen, je krijgt een duidelijke planning en handvaten om het ontwerp tot realisatie te brengen. Daarnaast kun je jezelf focussen op andere dingen.

Gesprek aanvragen

PROJECTBEGELEIDING VAN LEAD

Nadat het 3D interieurontwerp of verbouwingsplan is gemaakt zijn er eigenlijk al veel dingen bepaald om te beginnen met het realiseren van het project.
Toch kan het zo maar gebeuren dat je na het interieurontwerp niet precies weet waar je moet beginnen.

Er komt vaak veel meer kijken bij zaken waar je vooraf niet bij stil hebt gestaan.
Denk hierbij aan de juiste leveranciers vinden, betrouwbare uitvoerders benaderen, offertes opvragen, vergelijken en onderhandelen.

Het aansturen van de gekozen vakmensen is essentieel voor een strakke planning en de uitvoering hiervan. Daarom is het belangrijk om hier op tijd een overzichtelijke planning van te hebben die ook nagestreefd wordt.

Nadat wij de tekeningen en het ontwerp doorgenomen hebben zetten wij dit door naar onze betrouwbare partners. Onder begeleiding van ons wordt het nieuwe interieur van A tot Z geregeld.

Doen wat er wordt beloofd, ook wanneer er plannen worden gewijzigd!

 

ONZE AANPAK

Bij ons eerste gesprek willen wij onze klant eerst goed leren kennen en weten wat de wensen en behoefte zijn.

Dit kan namelijk best verschillen, afhankelijk van de persoon en de omvang van het uit te voeren project.

Waar heeft onze klant behoefte aan? En welk bedrijf uit ons netwerk past het beste bij onze klant? Mensen doen namelijk zaken met mensen.

Nadat we kennis hebben gemaakt lopen wij het project samen door. Wat is er nodig en wanneer. Hierdoor komen wij precies te weten welke partijen wij kunnen gaan benaderen voor het vervolg van het project.

Een succesvolle en tevreden verbouwing vereist een duidelijke planning, waarbij grip op het project essentieel is.
Zit je niet boven op de planning kan het zijn dat het project langer duurt dan gewenst of dat er extra kosten ontstaan door afwijkende planning of onduidelijkheden.

Doordat wij een betrouwbaar team creƫren voor jouw verbouwing zorgen wij er dat rust ontstaat en jij je kan focussen op dingen waar jij mee bezig wilt zijn.

Onze aanpak

Vrijblijvend wensgesprek

Ben je op zoek naar projectbegeleiding? Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken of voor een vrijblijvend wensgesprek.

Wensgesprek aanvragen
© LEAD projectbureau

Website realisatie: Pixel Creation B.V.