OVER LEAD

OVER LEAD

Wij nemen als projectbegeleider veel werk uit handen, je hebt minder zorgen, je krijgt een duidelijke planning en handvaten om het ontwerp van jouw verbouwing, maatwerkinterieur, zakelijke interieur of nieuwbouwwoning te realiseren. Kunnen wij jou ook begeleiden maak dan een vrijblijvende afspraak.

Wensgesprek aanvragen

OVER LEAD

Laat ik mijzelf eerst even voorstellen; Ik ben Kevin van Mierlo, 33 jaar oud en woon samen met mijn vrouw en 3 kinderen in Huissen.

Mijn grootste passie? Mijn gezin, wielrennen en het realiseren van goed gecoördineerd en uitgevoerd project.

Met ongeveer 10 jaar ervaring in de verkoop/sales en projectmanagement heb ik besloten om vanaf 1 januari 2024 mijn eigen pad te kiezen. 

Het starten van mijn eigen bedrijf, gespecialiseerd en gepassioneerd in het begeleiden en coördineren van projecten was al jaren een droom. Met LEAD Projectbureau ga ik mij richten op de begeleiding na de oplevering van een 3D ontwerp van een interieurontwerper/bouwer.

Hoezo de naam LEAD? De betekenis van LEAD is : [‘LEAD ; Begeleidingen/ leiden/ de weg wijzen] 

Precies dat is waar LEAD voor staat. LEAD is er voor jou om er voor te zorgen dat jij een ontspannen traject in gaat bij het realiseren van jullie droomwoning. Het ontzorgen in jouw project, van ontwerp tot realisatie. Dit doen wij door het maken en delen van een duidelijke planning, het aansturen van partners uit een betrouwbaar netwerk en tussentijdse controle of het plan volgens afspraak en wens wordt uitgevoerd.

Onze werkwijze? Die kenmerkt zich door ons enthousiasme, perfectionisme en de korten lijnen tijdens het verloop van ons gezamenlijk project.

Tegenwoordig wordt er zo veel meer gevraagd in ons dagelijks leven, waardoor een verbouwing/nieuwbouw project enorm veel energie kan opslokken. 

Door middel van de begeleiding van LEAD Projectbureau zorgen wij voor een ontspannen traject tijdens jouw project!

Zo kan jij terugkijken op een leuke en tevreden verbouwing!

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek op locatie proberen wij ons zo goed mogelijk in te leven in de wensen die jij nodig hebt tijdens het te realiseren project. 

Wij komen vrijblijvend bij jou langs om elkaar zo beter te leren kennen, omdat wij het zien als ons te realiseren project waarbij onze klant centraal staat.

© LEAD projectbureau

Website realisatie: Pixel Creation B.V.