Interieuradvies en projectbegeleiding meenemen in je hypotheek of bouwdepot? Dan kan! 

Overweeg jij te gaan verhuizen, verbouwen of ga jij jouw huis renoveren? Dan is het een verstandige keuze om interieuradvies te vragen met projectbegeleiding. Hierdoor kan je tijd besparen en voorkom je onnodige hoge kosten. Ook kan jij je focussen op andere zaken.  

De kosten hiervoor kunnen mogelijk meegenomen worden in je hypotheek of bouwdepot. 

Bij een verhuizing, verbouwing of renovatieproject komt veel kijken, waardoor het vertalen van het idee naar realisatie de aandacht verdiend om tot het juiste eindresultaat te komen. 

Een succesvol project vereist een duidelijke planning waarbij grip op het project essentieel is. 

Zo’n project kan zeker een paar maanden duren waarbij veel keuzes tijdig gemaakt moeten worden. Interieuradvies en projectbegeleiding gaat jou dan ook helpen bij het maken van de juiste keuzes op het juiste moment voor een functioneel en een aantrekkelijk esthetische ruimte.  

Interieuradvies met een interieurontwerp zorgt namelijk voor waardevermeerdering van jouw woning.  

In de meeste gevallen is het mogelijk om de kosten hiervoor mee te nemen in de financiering van de aankoop van een huis, verbouwing of renovatieproject middels een hypotheek of bouwdepot. Uiteraard adviseren wij de voorwaarden van jouw hypotheekverstrekker te controleren, daar het niet in alle gevallen mogelijk is.  

Het is dus zeker de moeite waard om te informeren en onderzoek te doen bij de desbetreffende geldverstrekker. 

Inzicht in de kosten. 

Voor het aanvragen van een bouwdepot is het noodzakelijk dat je tijdig inzicht krijgt in alle kosten van jouw aankoop of project. Met projectbegeleiding van LEAD ontvang je dan ook een begroting (gedetailleerd) van de benodigde materialen en totale kosten. Hierdoor krijg je dus ook inzicht in alles wat nodig is voor het realiseren van het interieurontwerp. Samen met een interieuradvies heb je dan ook alle kosten in beeld inclusief meubels en accessoires. 

Ons advies? Kies tijdig voor projectbegeleiding en interieuradvies. Het kan je veel (directe) kosten besparen voordat je beslissingen neemt voor een financiering. Hierdoor kan je jouw project op een verstandige manier realiseren waardoor je achteraf terugkijkt op een tevreden en succesvol project. 

Wil jij weten hoe LEAD Projectbureau jou kan adviseren bij jouw te realiseren project? Neem contact op via info@leadprojectbureau.nl of bel naar 06-31 95 0249 voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak. 

Nog meer voordelen projectbegeleiding?

Ben jij benieuwd welke voordelen projectbegeleiding nog meer met zich mee brengt tijdens jouw te realiseren verbouwing, nieuwbouwproject of renovatie? Bekijk dan de voordelen en onze aanpak via onderstaande link:

Voordelen projectbegeleiding?

Verbouwen of nieuwe woning? Kies voor LEAD!

Ga je verbouwen, heb je een nieuwbouwwoning gekocht of is je bedrijfsruimte toe aan verandering?Bekijk onze pakketten en onze aanpak voor projectbegeleiding en maak een afspraak voor een wensgesprek.

Afspraak maken
© LEAD projectbureau

Website realisatie: Pixel Creation B.V.